AcasăvideoEmisiune | Casa ta de visCasa ta de vis | episodul 54

Casa ta de vis | episodul 54

Despre

Viata este in continua schimbare. Nu ne alegem vremurile in care traim, schimbarea este inevitabila, iar arhitectura isi urmeaza cursul firesc. Trebuie sa crezi in ceea ce te reprezinta. Foarte mulți dintre voi visaţi să vă mutaţi şi să locuiţi la casă departe de poluarea şi zgomotul oraşului. Locuinta individuala a devenit unul dintre cele mai frecvente proiecte ale biroului nostru.

Această dorință este des întâlnită în rândul proprietarilor de apartamente care visează la libertatea și independența pe care le presupune traiul într-o casă pe pământ. Un astfel de vis împlinit avem şi aici în localitatea damboviteana Tărtăşeşti unde după cum puteţi vedea o familie beneficiază de tot confortul de care are nevoie.

Spatii interioare generoase, gradina, aer curat şi multa, multa bucurie. Un proiectul visat transformat in realitate.

Vedeti toate emisiunile din categoria Casa ta de vis!

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.