AcasăvideoEmisiune | Casa ta de visCasa ta de vis | episodul 51

Casa ta de vis | episodul 51

Despre

Dupa perioada Pandemiei fiecare din noi a explorat conceptul de Spatiu, Prezenta si Locuire. Izolati in spatiul casnic, fara contacte sociale, inconjurati de confuzie si incertitudinea prin care am trecut, foarte mulți dintre noi au realizat ca își doresc sa aiba propria casă.

Această dorință este mai puternica ca niciodata în rândul proprietarilor de apartamente care visează la libertatea și independența pe care le presupune traiul într-o casă pe pământ.Casa pe care o prezentam emana căldură, simplitate și armonie, toate aceste aspecte au un impact pozitiv asupra vieții beneficiarilor. Casa este una spatioasa, pliindu-se pe spatiul generos oferit de natura. Este una cu un design modern, cu linii clare, ferme, incadrandu-se perfect in peisajul inconjurator.

Casa se intinde pe o suprafata la sol de 195mp (suprafata desfasurata 280mp), are un parter vizibil dezvoltat pe orizontala, incluzand functiunile de zi, iar etajul include in structura sa doua dormitoare si o baie. Lăsând natura să intre în locuința dumneavoastră vă veți îmbogăți viața.

Vedeti toate emisiunile din categoria Casa ta de vis!

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.