AcasăvideoEmisiune | Casa ta de visCasa ta de vis 57 | Casa P+1E in Chiajna

Casa ta de vis 57 | Casa P+1E in Chiajna

In vremurile de azi toata lumea cauta sa investeasca inteligent, cu sume reduse in realizarea unei case. Astazi va prezint o casa in constructie pentru un beneficiar care nu s-a multumit cu putin.

Practic astazi demolam mitul ca ,,frumosul nu se poate realiza decat cu bani multi”.

Si-a dorit in primul rand o casa frumoasa. Am stiut de la inceput ca bugetul este limitat si m-am bucurat ca acest proiect a reusit sa concentreze banii catre lucrurile esentiale.
Am realizat o casa Superba, o casa deosebita fata de cele din jur, pe un teren mic si ingust situat in Chiajna, langa Bucuresti.

Avand o deschidere de numai 12m suprafata de aproape 300 mp, terenul are toate caracteristicele unui lot urban. Aceste contrangeri ne-au conditionat sa gasim cea mai eficienta solutie care sa integreze in Parter: Living-ul, Bucataria si un mic Biro iar la Etaj: cele trei dormitoare. A rezultat o casa cu o amprenta la sol de doar 85 mp si o suprafata totala de 180 mp.

Un proiect deosebit cu care ne mandrim!

Vezi aici mai multe proiecte de case cu etaj realizate de catre biroul nostru.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.